Over ons

 

Specialist

Al vanaf de Nederlandse start van LZV in Nederland (2004) is Ecocombi actief in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Ecocombi heeft alle mogelijke LZV oplossingen voor de Nederlandse en Scandinavische markt in haar assortiment. Wij kunnen u objectief adviseren welke oplossing in uw situatie de juiste is.

Maatwerk LZV

Voor het aanpassen en ombouwen van uw bestaande wagenpark naar LZV-gebruik hebben wij een werkplaats in Giessen met gespecialiseerd personeel in dienst.

Internationale LZV

De voertuigeisen voor inzet van LZV zijn niet altijd gelijk tussen de ruim tien Europese landen waar LZV is toegelaten of in proeffase. In veel landen zijn deze gelijk als in Nederland, echter bijvoorbeeld in Duitsland zijn deze veel strenger. LZV voertuigen die in Duitsland rijden mogen niet altijd in Nederland rijden en vice versa. Om die reden zijn wij de LZV combinaties die in alle landen zijn toegestaan geschikt aan het maken voor internationale inzet.

In 2009 heeft Ecocombi de Combitrain ontwikkeld, een LZV tussenoplegger met een inschuifbaar as-stel welke aan de Nederlandse wetgeving voldoet. Het is mogelijk deze in vele varianten te leveren.

Eind 2017 is er een geheel nieuwe Combitrain ontwikkeld om te voldoen aan de strengere Duitse LZV wetgeving. Deze is voorzien van een elektro-hydraulisch stuursysteem. Op deze nieuwe Combitrain is patent aangevraagd. Begin 2018 starten de eerste leveringen. Deze Combitrain is geschikt voor de strenge wetgeving in Duitsland maar mag ook in Nederland en andere landen rijden. Hiermee wordt grensoverschrijdende inzet van LZV mogelijk.

Adres

Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Social