Combitrain Europe

Combitrain Europe

Met de Combitrain Europe heeft Ecocombi de oplossing om binnen de wettelijke eisen van alle landen LZV in te zetten. De Combitrain ookwel "tussenoplegger"  wordt geplaatst tussen de bestaande trekker en oplegger. Eigenschap van de Combitrain Europe is het schuifbare asstel.

In ingeschoven configuratie kan de Combitrain Europe als individuele oplegger worden ingezet. Met een lengte van 8,1meter is deze oplegger uitermate geschikt voor inzet als distributie oplegger. Het inschuifbaar asstel maakt het ook mogelijk op normale wijze aan een laaddock te laden en te lossen.    

In uitgeschoven configuratie kan de Combitrain Europe als LZV voertuig worden ingezet. Op het uitgeschoven asstel is een koppelschotel gemonteerd gelijk aan een Trekker. Hiermee is een volgoplegger aan te koppelen. De Combitrain Europe is voorbereid om elke willekeurige 13,6m oplegger te kunnen vervoeren.     

Alle verschillende wettelijke eisen, gesteld door de landen binnen Europa, zijn in dit model verwerkt.  De Combitrain Europe is hierdoor ook uitgerust met een innovatief electro hydraulisch stuursysteem op beide assen.     

Adres

Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Social