Combitrain

Combitrain

Met de Combitrain heeft Ecocombi de oplossing. Een "tussenoplegger" tussen de bestaande trekker en oplegger. Bij de Combitrain is het asstel schuifbaar. U  kunt naar keuze als individueel voertuig rijden met ingeschoven asstel of als LZV-voertuig met uitgeschoven asstel, waarbij op het uitgeschoven deel een koppelschotel zit voor de volgoplegger. De Combitrain is eenvoudig in gebruik en behoeft weinig onderhoud.

In ingeschoven configuratie kan de Combitrain als individuele oplegger worden ingezet. Met een lengte van 8,1meter is deze oplegger uitermate geschikt voor inzet als distributie oplegger. Het inschuifbaar asstel maakt het ook mogelijk op normale wijze aan een laaddock te laden en te lossen.   

In uitgeschoven configuratie kan de Combitrain als LZV voertuig o.a. binnen Nederland, België, Denemarken, Tsjechië, Portugal, Spanje worden ingezet. Op het uitgeschoven asstel is een koppelschotel gemonteerd gelijk aan een Trekker. Hiermee is een volgoplegger aan te koppelen. De Combitrain is voorbereid om elke willekeurige 13,6m oplegger te kunnen vervoeren.

Adres

Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Social