Onze merken


Tracon

Tracon Trailers is in 1978 geïntroduceerd en bouwt maatwerk trailers voor allerlei vormen van transport, waaronder opleggers en aanhangers. Tracon maakt gebruik van zeer moderne productiefaciliteiten waar zoveel mogelijk het gebruik van robots wordt ingezet. Daardoor is Tracon in staat om vergaand op klantwens te leveren. Tracon trailers zijn innovatief, robuust, onderhoudsvriendelijk en volledig ingericht op uw wagenpark. Tracon streeft naar open, eerlijke en langdurige relaties. 
 Ecocombi

Ecocombi is een toonaangevend merk van het segment LZV, Langere en zwaardere vrachtautocombinatie.

Al vanaf de Nederlandse start van LZV in Nederland (2004) is Ecocombi actief in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Ecocombi heeft alle mogelijke LZV oplossingen voor zowel de  Europose als de Scandinavische markt.

Bijvoorbeeld de combitrain. Door de inzet van robuuste stuursystemen en het innovatieve design behaalt de combitrain de bestreken baan van de Duitse wetgeving. Dit maakt het mogelijk dat deze LZV combinatie toegelaten is in heel Europa.  

Ecocombi vertegenwoordigt daarom door de ervaringen en kennis een belangrijk deel van de markt in het LZV.Gezamenlijke kenmerken

Als eerste in Europa heeft Tracon & Ecocombi een uitgebreide trailerconfigurator op haar website. Hierin worden alle modellen gezamenlijk gepresenteerd. Met de trailerconfigurator is het mogelijk om zelf in enkele minuten een offerte op maat te maken. 

Daarnaast werkt Tracon & Ecocombi samen met dealers. Dit zorgt voor extra veel service punten in Nederland & daarbuiten!

Adres

Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Social